Beyllupsgave fra forældre til deres børn

Hvad giver forældre i bryllupsgave til deres børn?

Hvis du er så heldig at skulle til bryllup ved dit barn, så skal du naturligvis have fundet en god bryllupsgave. Men hvad giver forældre i bryllupsgave til deres børn? Der er ikke nogle faste regler for, hvad i som forældre skal give jeres børn i bryllupsgave. Typisk giver forældrene dog en større gave, end de resterende gæster. Dette er dog heller ikke en fast regel. Det skal naturligvis være noget, som er indenfor dit budget.

Vi kommer i guiden her ind på en række ideer til bryllupsgaver, som du som forældre kan give dit barn og hans eller hendes nye partner. Vi har delt gaveideerne op i henholdsvis personlige og praktiske gaver, da netop disse 2 typer gaveideer, egner sig helt perfekt som bryllupsgave fra forældre. God fornøjelse!

Personlige bryllupsgaver fra forældre til deres børn

En personlig gave er altid en fantastisk bryllupsgave for forældre til deres børn. Du får her 5 gode personlige gaveideer, du kan give til dit barns bryllup:

Personligt maleri – Du kan få lavet er personligt maleri af en kunstner, for omkring 2000 kr. op opefter. Her skal du blot videregive de billeder du ønsket maleriet skal laves efter. Muligvis en af de bedste personlige bryllupsgaver fra forældre, og også helt perfekt, hvis brudeparret for nyligt er flyttet i hus.

Unik metalfigur – En unik metalfigur, er en håndlavet figur af metal, som fungerer som en pyntegenstand til hjemmet. Det fede ved disse figurer er, at de kommer i alverdens temaer – også kærlighed- og bryllupstema, hvilket gør dem helt perfekte som bryllupsgaver.

Navneskilt til hjemmet – Er det nye brudepar for nyligt flyttet i hus? Så giv dem et navneskilt i messing, med deres navne på, de kan hænge op uden på huset.

Vin i personlig gaveæske – Vin er en klassisk bryllupsgave, men lidt for almindelig at give fra forældre, med mindre det er en meget god vin. Giv i stedet en vin i en personlig gaveæske, med indgraverede navn, og evt. billede.

Stort akustikbillede til hjemmet – Et stort akustikbillede er en fremragende bryllupsgave til børn fra forældre. Det kan være et billede af dem, deres børn, eller af hele familien samlet.

Praktiske bryllupsgaver fra forældre til deres børn

Praktiske gaver en anden populær bryllupsgave at give fra forældre. Særligt hvis brudeparret for nyligt er flyttet i nyt hus eller lejlighed. Så er der sikkert en masse praktiske ting og sager, de står og mangler.

Robotstøvsuger – En robotstøvsuger som kan støvsuge hjemmet når brudeparret er på arbejde, kan både spare dem tid og rengøringsarbejde. En skøn gave fra forældre til brudeparret.

Kaffemaskine med kværn – Måske har de allerede en kaffemaskine, men en kaffemaskine med kværn, er en helt anden snak. Friskbrygget kaffe fra friskkværnet bønner, er der ikke meget der kan slå.

Køkkensæt – Et køkkensæt kan være et sæt med gryder, pander og hvad der ellers hører til i et køkken. Giv dem et, som i finder passende.

Bagemaskine – En bagemaskine skal blot fyldes med ingredienser, og så klarer den resten af arbejdet, indtil du har en dejligt nybagt brød. Den kan evt. sættes i gang om aftenen, og morgenen efter, er der nybagt brød. En super fed køkkenmaskine, som egner sig helt perfekt som bryllupsgave.

Egyptisk bomuldssengetøj – Egyptisk bomuld er noget af de blødeste og lækreste bomuld du kan få, hvorfor det også er helt perfekt som sengetøj. Giv et sæt til dit barn i bryllupsgave, og vær skyld i, at de nu sover som en drøm hver nat.

Husk også talen til brylluppet

Som forældre til enten bruden eller gommen, er der også tradition for, at du holder en tale til brylluppet. Det kan for nogle forældre være en skræmmende affære, men du kan være helt rolig, der er nemlig god inspiration at hente. Få f.eks. inspiration til bryllupstale fra forældre her, hvis i ønsker at holde en fællestale som forældre. Du kan også få inspiration til tale til bryllup fra mor her, hvis du som mor ønsker at holde din egen tale.

Uanset om det er din datter eller søn som skal giftes, så er der tradition for, at i som forældre holder en tale. Du kan vælge selv at skrive talen, eller du kan alternativt købe en, hvis du ikke selv mener, du er den bedste til det med ord. Held og lykke med både bryllupsgaven til dit barn, samt talen. Og rigtig god bryllupsfest!