Børn åbner julegaver

5 gode julegaver til børn på 6 år som ikke er legetøj

Er det ved at være tid til julegaverne igen? Hvis du skal give julegave til et barn på 6 år, så har du sikkert fået stukket en ønskeliste i hånden, fuld af legetøj. Legetøj er altid et hit hos 6 årige børn, men nogle gange, kan det også være meget fedt med en alternativ gave. Gaver som ikke er legetøj, er ikke ofte noget man ser på en ønskeseddel fra et 6 årigt barn. Når det så er sagt, findes der mange gode julegave til børn på 6 år, som ikke er legetøj. Og det gør dem bestemt ikke mindre gode – heller ikke for barnet når de først får revet gavepapiret af og åbnet pakken.

Så hvad er der af gode julegaver til børn 6 år og deromkring, som ikke er legetøj? Det får du 5 rigtig gode ideer til lige her.

El bil til børn

Den første gaveide på listen over gode julegaver til børn 6 år, er elbiler. Man kan måske diskutere, om en el bil til børn er legetøj. Det kan man kalde det, men det er ligeså meget et transportmiddel som f.eks. en bil, et elektrisk løbehjul eller en scooter er til voksne. Derfor mener vi godt, at den kan få en plads her på listen.

Når det kommer til el biler til børn, findes der rigtig mange spændende valg. Du kan få de små minibiler som ligner ægte biler utrolig meget, bare meget mindre og uden tag. Du kan få dem i alle de kendte bilmærker som Audi, BMW, Ferrari og mange flere. Særligt er en Audi elbil til børn rigtig populær. Alt i alt en fantastisk julegave til børn på 6 år og deromkring.

Er du blevet hooked på ideen? Så kan du se årets bedste elbiler til børn her, og vælge den, du syntes bedst om.

Digitalt kamera til børn

Ja – du kan faktisk får digitale kameraer til børn. Et sødt lille kamera, som barnet selv kan gå rundt og tage billeder med. Du tænker du måske, jamen det kan man da også med en telefon. Ja, det er helt rigtigt, men som 6 årig er det ikke sikker man egner en smartphone, og her kan et digitalt kamera altså være rigtig sjovt i stedet. Samtidig er det sjovt for forældrene at se, hvad barnet har gået rundt og taget billeder. Hvis de altså får lov at se det.

Plakater til børneværelset

Klassikeren – plakater til børneværelset – fortjener uden tvivl en plads her på listen. Der findes rigtig mange søde og lærerige børneplakater, som passer perfekt ind på det 6 årige barns værelse. Derfor er det også en rigtig god gave til børn på 6 år og deromkring.

Plakaten kan være med dyr, stjernetegn eller endda alfabetet. Det kan også være en personlig plakat, med barnets kæledyr, barnets navn, eller dets fødselsinfo. Der er næsten ingen grænser når det kommer til plakater, der er så mange fantastiske valgmuligheder. Den største opgave bliver her, at vælge den helt rigtige plakat mellem de mange gode muligheder.

Nattehimmel lampe

En nattehimmel lampe er ikke kun eminent til at gøre ethvert værelse utroligt hyggeligt. Den kan også hjælpe med at få barnet til at falde til ro om aftenen, så det lettere kan falde i søvn. Nogle nattehimmellamper kommer med en bevægende stjernehimmel, som stille og roligt glider hen over loftet. Andre kommer med musik, så der samtidig er beroligende musik sammen med det beroligende lys.

Nattehimmel lamper fås også i mange forskellige prisklasser. Nogle koster op mod 1000 kr. mens andre kan fås fra et par hundrede. De dyrere kommer ofte med flere funktioner, men ofte er det ikke helt prisen værd, i forhold til de billige modeller. Tjek derfor produktet godt igennem inde du køber det, hvis du er oppe i den højere ende af prisskalaen.

Personlig børnebog

Har du hørt om personlige børnebøger? Det er børnebøger, hvor børnene selv bliver en del af historien. Deres navn inkluderes i titlen på bogen samt selve historien. Det bliver dermed en historie om barnet selv. Det kan være historier om alt fra rumrejser til en tidsrejse tilbage til dinosaurerne. En personlig bog er 10 gange sjovere for barnet at få læst højt, og er dermed en rigtig god gave til børn 6 år og deromkring.