Gave til 11 årig

Inspiration til gaver til 11 årige børn som ikke er legetøj

11 årige børn kan til tider være vanskelige at finde gode gaver til. De er i det såkaldte tween stadie. Altså stadiet lige mellem mindre barn og teenager. Nogle former for legetøj er stadig et hit som gaver til 11 årige børn, men det må bestemt heller ikke blive for barnligt. Gurli Gris bamser og Paw Patrol figurer er ikke længere sjove i denne alder. Her er noget LEGO til den rigtige aldersgruppe eller sjove spil meget bedre.

I guiden her giver vi dig dog inspiration til gaver til 11 årige børn, som ikke er legetøj. Ja – selvom det kan syntes at 11 årige børn stadig er små, er de også ved at være oppe i en alder, hvor det ikke kun er legetøj som er spændende at få i gave længere. Las os se nærmere på, hvilke typer gaver det kan være.

En sweatshirt

En sweatshirt er en af de bløde pakker, men det gør ikke noget, når det er en gave til 11 årige piger og drenge. Her er barnet nemlig allerede i en alder, hvor de er begyndt at gå lidt op i, hvad for noget tøj de har på. Måske finder de endda selv deres tøj frem om morgenen, inden de skal i skole. Du skal derfor ikke være overrasket over, hvis der står sweatshirt højt på ønskelisten til jul hos den 11 årige.

Dog kan det være, at barnet har nogle helt specifikke sweatshirts han eller hun ønsker sig. Her er det en god ide, at købe en af dem. Det kan naturligvis også være, at de blot ønsker sig en sweatshirt i en bestemt farve. Det kunne være en orange, lilla eller blå sweatshirt. I det tilfælde, er det noget nemmere for dig som gavegiver. Tjek evt. denne side ud hvis du gerne vil give en fed sweatshirt i gave.

Er du helt på bar bund med hvilken sweatshirt du skal give i gave til den 11 årige, kan du alternativt give et gavekort til en tøjbutik, hvor de selv kan vælge den specifikke trøje.

Gamer ting

Gamer ting et det helt store gavehit til 11 årige børn. Ikke kun som gaver til drenge i denne alder, men i høj grad også til piger. Gamer ting kan være alt fra mus og tastatur, til en Minecraft plakat, til en t-shirt med ’’PlayStation’’ skrevet henover. Bed gerne om en ønskeseddel fra barnet du skal give gave til. Her vil der højst sandsynligt være adskillige gamer ting listet, og så er det ellers bare, at vælge den du mener de vil blive mest glad for.

For yderligere inspiration til gode gamer gaver til 11 årige, får du lidt gaveideer her:

  • Gamer stol
  • Gamer bord
  • Høretelefoner
  • Opladerstander til controller
  • Hættetrøje med gamer tema

Og de lidt dyrere som typisk er forbeholdt forældrene:

  • Gamer PC
  • Gamer skærm
  • PlayStation 5

Biograftur for 2

En tur med en ven eller veninde i biografen, er ikke sådan at kimse af når man er 11 år. En sådan oplevelsesgave, er helt perfekt til børn i denne alder. Det kan dog være, at de skal have mor eller far med på sidelinjen når de skal afsted. Ideelt bør gavekortet bestå af 2 biografbilletter, samt popcorn og sodavand for 2. Et sådan gavekort kan du få for godt 300 kr. i de fleste større supermarkeder.

Om det er den nye Spider-Man film, den nyeste film fra Disney, eller noget helt 3 de skal ind og se, kan barnet selv bestemme. Herefter er det bare at invitere en god ven eller veninde med, og der er garanti for en rigtig hyggelig dag sammen.

Drone

Det er rigtig sjovt at flyve med drone, men det er ikke ligeså nemt at administrere, som f.eks. en racerbil er det. En drone kan være svær at flyve for mindre børn, men for en 11 årig, er det helt perfekt. Dog anbefaler vi stadig, at du vælger en begynderdrone. De mere avancerede kan stadig være svære at styre, og så er de desuden også i en pris, som for de fleste er lidt over budget, når vi snakker gaver til 11 årige. En god begynderdrone kan du dog godt få for 500-1000 kr., hvilket for mange er et passende budget.

Nintendo Switch spillekonsol

En Nintendo Switch er en utrolig fed spillekonsol, i og med, at den er bærbar. Den er ikke begrænset til at skulle spilles på derhjemme, ligesom f.eks. en PlayStation eller Xbox er det. Nej – en Nintendo Switch kan du tage med dig hvor hen du vil. Spil på den i bussen, ude i haven, eller på flyet når i skal på sommerferie.

Dertil er der rigtig mange sjove spil du kan spille på en Nintendo Switch. Der er f.eks. Mario Cart, det nye Pokémon spil og The Legend of Zelda, for bare at nævne nogle få. Alle naturligvis lige nogle som 11 årige børn kan spille.

Ismaskine

Giv en anderledes gave til den 11 årige, i form af en ismaskine. En ismaskine er nøjagtigt hvad den lyder til at være, nemlig en maskine der kan lave is. Her kan i lave jeres helt egne læskende is – perfekt til en varm sommerdag. En sådan maskine er også et kæmpe hit, til når vennerne er på besøg.