Nybagte forældre

Gaver til nybagte forældre – 6 skønne gaveideer

En lille ny er uden tvivl den bedste gave i sig selv, som de nybagte forældre kunne tænke sig. Det betyder dog ikke, at de ikke kan blive forkælet lidt ekstra. Der er mange gode lejligheder, hvor du kan give gaver til nybagte forældre. Det kan være barselsgave, en sen baby shower gave eller en bare fordi gave, fordi de fortjener det.

At blive forældre kan også være en hård omgang, om det er bestemt en tid, hvor de kan trænge til lidt ekstra hjælp. Gode gaver til nybagte forældre er derfor praktiske gaver de kan bruge til den lille ny, men også forkælelsesgaver, som kan hjælpe dem med at slappe lidt af. Vi kommer i guiden her ind på 6 skønne gaveideer til nybagte forældre – både praktiske, samt nogle som kan forkæle dem lidt ekstra.

Gavekort til babyzoneterapi

Den første gave på vores liste her over skønne gaver til nybagte forældre, er også en lidt anderledes gave, men ikke desto mindre rigtig god. Gaveideen er et gavekort til babyzoneterapi. Zoneterapi til små babyer, kan bl.a. hjælpe på kolik og problemer med maven, søvnproblemer, uro og mange andre udfordringer den lille måtte have. En gave som både kommer de nybagte forældre og babyen til enormt stor gavn.

Kiddiezonen – hvor du kan købe gavekortet til babyzoneterapi til – er desuden et brand som også tilbyder zoneterapi til både de ældre børn i familien samt forældrene. Med andre ord alle i småbørnsfamilien.

Gaveæske med hjemmespa produkter

Som nybagt mor og far, kan det være enormt tiltrængt med lidt forkælelse. Det hele skal ikke gå op i praktiske ting og sager til den lille – forældrene skal også slappe af i ny og næ. Her kan en gaveæske med hjemmespa produkter være en fantastisk gaveide. Det kan være alt fra badesalte, til produkter til fodbad og meget mere. Det geniale ved denne gave er, at både far og mor kan nyde godt af den.

Du kan få mange forskellige gaveæsker med hjemmespa produkter, og dermed også i mange prisklasser. Uanset om dit budget er 100 kr. eller 500 kr., vil der være en gaveæske som passer hertil.

Ammetøj til mor

Ammetøj kan være en stor hjælp til den nybagte mor, og dermed også en rigtig god gave til hende. Det kan hjælpe hende med både at amme nemmere i offentligheden, men også at støtte godt op om babyen, som den ligger der og får mad. Ammetøj kommer i en lang række forskellige typer. Alt fra ammetop til ammejakke. Det er bare at vælge den tøjdel, du mener den nybagte mor vil få gjort bedst brug af. Dertil skal det naturligvis være noget som passer til årstiden. En ammejakke vil f.eks. være en meget bedre gave om vinteren, end den vil være om sommeren.

Slyngevugge

En slyngevugge er en fin vugge af stof, som kan hænges op i loftet. Her kan den lille ligge og falde til ro, og blive vugget i søvn. I vuggen vil der typisk være en madras eller andet blødt underlag, som babyen kan ligge trygt og godt på. En slyngevugge kan fås som en helt almindelig stofvugge, men kan også fås med motor. Slyngevugger med motor er dog i en noget højere prisklasse, end de klassiske modeller. Det vil derfor ofte være en gave, som de nybagte forældre får af deres egne forældre i gave. Uanset om du vælger at give en slyngevugge med eller uden motor, vil det dog være en skøn gave til de nybagte forældre, som de uden tvivl vil få enormt stor gavn af.

Ting til børneværelset

Alle nybagte forældre, står og skal bruge en masse ting til at indrette den ny babys børneværelse med. Måske har de allerede vugge, puslebord og andre praktiske ting. Der er dog stadig masser af ting og sager til børneværelset, du kan give dem i gave. Det kan være bamser til den lille, søde dekorationer til værelset, eller plakater til væggen. Er du ikke sikker på hvilke ting til børneværelset du præcis skal give dem, kan du altid give et gavekort til en butik der forhandler ting til babyer.

Gavekort til en oplevelse

Giv et gavekort til en oplevelse til de nybagte forældre. En dag de kan lade bedsteforældrene passe den lille, og tage ud og få noget kvalitetstid sammen. Det kan være alt fra en hygge tur i tivoli, til en romantisk middag på restaurant, eller en spadag på et lækkert spahotel, med massage, afslapning, og alt hvad der ellers hører til. Særligt den nybagte mor vil uden tvivl nyde godt af en god massage, og at ligge der i spaen og slappe af til fulde.