3 årig pige åbner gave

6 skønne gaveideer til 3 årige børn

Skal du til fødselsdagsfest hos et barn som fylder 3 år? Eller måske holde juleaften med et? Så gå på opdagelse her i vores guide, som giver dig 6 skønne gaveideer til 3 årige børn. Uanset om det er dit eget barn, barnebarn, nevø eller niece, du skal finde en god gave til, kan du her få inspiration til gode gaver.

3 årige børn er i en rigtig sjov alder. De render rundt og laver ballade, og kan så små begynde at føre små samtaler. Du er sikker på at være aktiveret, når du har et barn i den alder i huset.

Lad os se på varerne! Alle gaveideer vi har fundet, kan desuden bruges som gaver til både piger og drenge.

Børnesolbriller

Solen kan være ekstra skarp for mindre børn. Skal de ud og gå tur om sommeren, køre i bil, eller en tur på stranden, er det en god ide, at udstyre dem med både solbriller og kasket. Holder barnet 3 års fødselsdag om sommeren, kan et par børnesolbriller derfor være en god fødselsdagsgave. Gerne et smart par, som barnet selv vil syntes er seje at have på. Du kan evt. give et par, som har tema med barnets yndlingstegnefilm. Er det en pige som elsker Gurli Gris, så give et par Gurli Gris børnesolbriller. Er det en dreng som er vild med dinosaurer, så giv et par solbriller til barnet med dinosaurer på. Husk at børn vokser hurtigt i den alder, så det er ikke sikkert at de overhovedet kan passe solbrillerne til næste sommer. Derfor kan du sagtens give et par der har tema, med noget er er vilde med lige nu, men måske ikke er næste år.

Personlig bamse med navn

Alle børn har bamser, men har de også en personlig bamse? En personlig bamse med navn, er en fantastisk personlig gave til børn på 3 år og deromkring. Det er nemlig en gave, som de uden tvivl vil blive rigtig glad for. Det at deres navn er skrevet på den, gør at de føler sig endnu mere knyttet til den, i forhold til en almindelig bamse. Dertil er det også en gave, de kan have i mange år. Det er ikke kun 3 årige barn der vilde med bamser, også børn på både 4, 5 og 6, og nogle endda ældre end det. Det at den er personlig, gør endda, at barnet kan have den med sig helt ind i sit voksenliv, og her have den som et dejligt minde.

Trehjulet cykel

Har det 3 årige barn ikke fået sin første cykel endnu, er 3 års fødselsdagen en perfekt anledning til det. 3 årige børn er stadig for små til at kunne køre på en almindelig cykel med 2 hjul. Derfor er en trehjulet cykel en meget bedre gave til børn i denne alder. At få sin første cykel er en stor oplevelse, og noget som mange børn husker i mange år frem – endda også når de er voksne. Find derfor en rigtig flot og god trehjulet cykel, som du ved barnet vil elske. Har barnet allerede nu en yndlingsfarve, så giv gerne en cykel der er i den farve – det vil kun gøre en allerede god gave endnu bedre.

Personlig børnebog

Kan barnet lide at få læst godnathistorier? Så vil han eller hun uden tvivl elske, at få læst en historie hvor barnets eget navn er med i. Når du skal give en personlig børnebog skal du blot oplyse barnets navn, og vælge hvilken historie det skal være. Herefter vil du få sendt en bog hvor barnet selv er med i, og blive nævnt ved navn – både i selve teksten og titlen på bogen. Du kan vælge i mellem en lang række spændende historier. Alt fra barnets første skoledag, til en historie og farlige pirater, til historier om søde enhjørninger. Der er noget for en hver interesse det 3 årige barn måtte have.

Lille hoppeborg

Der er ikke noget 3 årigt barn, der ikke vil elske at have deres helt egen hoppeborg. Det er er naturligvis ikke de store hoppeborge man ser til festivaler osv. vi snakker om, men derimod en mindre model, som nemt kan være i haven, eller evt. i en stor stue. Her kan barnet både lege og hoppe på. En rigtig god måde for barnet at få brændt noget krudt af, og samtidig have det rigtig sjovt.

Legekøkken

Legekøkken og legemad er i sær populært hos små piger, men drenge kan i den grad også lege med det. Alle små piger ønsker sig på et eller andet tidspunkt et legekøkken, hvor de kan stå og lave lækre madretter. Du kan få stort set alt i legekøkken den dag i dag. Komfur, køleskab, opvaskemaskine og alverdens former for mad.

Flere gode gaver til 3 årige

Det var vores bud på 6 gaveideer til 3 årige børn. Vi håber, at du har fundet frem til den helt rigtig gave, til en heldig lille dreng eller pige. Og hvis ikke, så i det mindste, at du har fået noget godt inspiration. Vil du have flere gode ideer til gaver til 3 årige børn, kan du også tjekke følgende guide: gave til 3 årig. Her finder du mange flere gaveideer til 3 årige drenge og piger.