Nybagt mor med baby

5 fantastiske gaver til nye mødre

Nye mødre har om nogen fortjent en lækker gave! Efter 9 måneder med den lille i maven, er det tiltrængt med lidt forkælelse. Gaver til nye mødre kan gives som en ’’tillykke med den lille gave’’, eller det kan være, det er jul, eller den nye mor har fødselsdag umiddelbart efter fødsel. Uanset hvad anledningen er til at give gave til den nye mor, har vi her fundet på en række gode gaveideer, i form af 5 fantastiske gaver til nye mødre.

En modermælkserstatning maskine

Der kan være mange grunde til, at babyen skal have modermælkserstatning, frem fra brystmælk. Er det tilfældet hos den nybagte mor du skal give gave til, er den ultimativ bedste gave til hende en modermælkserstatning maskine. En modermælkserstatning maskine er en maskine, der kan hjælpe den nybagte mor med at lave den helt perfekte modermælkserstatningsmælk. Maskinen skal blot fyldes med modermælkserstatningspulver, og herefter blandet og tempererer maskinen selv mælken, så den er lige som den skal være – klar til at give den lille i flasken.

Plakat med barnets stjernetegn

Stjernetegnsgaver er klassiske gaver at give til babyer. I det her tilfælde er der dog tale om en gave til den nybagte mor, i form af en plakat med barnets stjernetegn på. Der findes masser af søde og flotte plakater med stjernetegn på, som egner sig helt perfekt til gaver til nye mødre. Om plakaten skal hænge i soveværelset, stuen eller på barnets værelse, er op til mor.

Sovepose til den lille

En sovepose er en pose som den lille kan puttes i, når de skal sove. Posen hjælper barnet ed at føle sig tryg og tilpas, og kan mange gange hjælpe barnet med at falde til ro og dermed sove bedre. Overvej evt. en vægtende sovepose, så giver barnet ekstra tryghed og komfort. En ny mor har brug for alt den hjælp hun kan få mens barnet er lille, og her kan en sovepose være en stor hjælp. At barnet sover bedre, giver nemlig også plads til at den nye mor kan slappe lidt af.

Fodbad

Ømme og opsvulmede fødder er ikke unormalt hos hverken gravide eller nye mødre. Et lækkert fodbad hvor den nye mor kan pleje fødderne, er derfor en super god gave til hende. Giv evt. fodbadet sammen med nogle badesalte eller andet, som kan gøre fodbadet endnu mere lækkert.

Gavekurv med lækkerier

De fleste mødre lever sundt i løbet af deres graviditet, da det jo giver sig selv, at det er bedst for barnet. Efter fødsel kan den nye mor dog godt forkæle sig selv lidt med noget god chokolade og vin. Giv derfor en gavekurv med lækkerier i gave til den nye mor. Fyld den med alle de ting og sager, du ved hun elsker, og evt. har craved i løbet af graviditeten, men ikke har kunnet spise.