Barn med julekalender

Hvilken julekalender skal du vælge i år?

Julen er en særlig tid på året i Danmark, og en af landets mest elskede traditioner er julekalenderen. Julekalenderen består af 24 små låger, som hver især åbnes på de enkelte dage op til juleaften. bag hver dør gemmer sig en lille godbid, f.eks. et stykke chokolade eller legetøj. For mange danske familier er julekalenderen en kærlig del af juletiden. Der findes nu mange forskellige typer julekalendere på markedet, lige fra simple kalendere, med en tegning bag hver låge, til julekalendere der i stedet for tegninger, indeholder legetøj, slik, chokolade eller lakrids. Det kan derfor være en udfordring at finde ud af hvilken kalender man skal vælge, da der simpelthen er så meget at vælge imellem at forvirrer mere end det gavner. Hvis du står og ikke kan beslutte dig for, hvilken julekalender du skal vælge i år, så kan du finde inspiration til at foretage dit valg, ved læse med i denne artikel om de forskellige kalendere.

Lakridsjulekalenderen

Når det kommer til julekalendere, så er chokoladejulekalenderen med afstand, den mest populære julekalender blandt danskerne, både børn og voksne. Af denne grund, er der mange der slet ikke ved, at man også kan få en lakrids julekalender. Danskerne er et folkefærd der elsker lakrids, men det er dog primært de voksne, der foretrækker den form for slik, så det er ikke sikkert at det er lige så ledt at finde en lakridsjulekalender, som det er at finde en traditionel julekalender eller en chokoladejulekalender. De findes dog og hvis man vil have en sådan kalender, er det bedst at bruge internettet til at finde den.

Chokoladejulekalenderen

Som nævnt, så er chokoladejulekalendere den absolut mest populære form for julekalender og der findes derfor også mange forskellige varianter. På samme måde findes der også en chokoladejulekalender til et hvert budget. Det betyder at der både er noget for enhver smag og noget for enhver pengepung. En fordel ved en chokoladejulekalender er, at den er elsket af både børn og voksne og man derfor også kan finde en chokoladekalender, som har chokolade som er mere målrettet den voksne målgruppe. Der er dog også mange voksne, som køber den samme chokoladejulekalender som da var børn, af nostalgiske grunde.

Hvilken julekalender skal man vælge?

Når det kommer til at vælge den rigtige julekalender, så vil vores anbefaling være at gå med en lakrids julekalender af den simple årsag, at det ikke er en chokoladejulekalender. Med det mener vi, at vi alle sammen har prøvet chokoladejulekalenderen, som ikke ændrer sig, men som man kan regne med år efter år. Det gør at det er en god lejlighed til at prøve noget andet. En anden ting er, at lakrids findes i mange flere forskellige former og smage og at man derfor kan være sikker på at finde noget man kan lide. Det kan man også med chokoladejulekalendere, men når alt kommer til alt, så smager chokolade af – chokolade. Så hvis du gerne vil leve livet farlig og prøve noget nyt, så anbefaler vi at du prøver en lakridsjulekalender.